tiistai 19. huhtikuuta 2016

Oasis Park Fuerteventura

Ja vihdoin koitti se päivä, jota oli kovasti odotettu, nimittäin Oasis Park päivä

Melkein kaikilla matkoilla pyritään käymään eläinpuistossa, jos sellainen vain paikassa on. Huvitti hieman, kun Sonja aamulla totesi, että "täytyy laittaa aurinkohattu päähän, jos vaikka joku lintu istuisi päässä" .. no sitä tarvittiin, juuri siihen tarkoitukseen


Hippoja vedessä


Kameleita


Valkoinen kenguru. Ensimmäisen kerran nähtiin, kun kenguru kantoi pussissaan vauvaansa.  Se olikin sattuman kauppaa, nimittäin vauva vain pikkaisen kurkisti pussistaan ja meni takaisin nukkumaan. Söpö.


Sitten oli liskoja tietenkin


Paljon erilaisia lintuja


Alligaattoreita
Kaijan kaimoja taas ..

Love birds


Kirahveja


Sonjalla oli täysin oikea hattuvalinta


Niin kova lähtöstartti, että hyvä kun pysyi hattu päässä

Puisto jakaantuu tavallaan kahteen osaan, eläinpuistoon ja kasvitieteelliseen puutarhaan. Puutarhassa on lukematon määrä kaktuksia ja muita kasveja ja siellä esitetään preerialinnut esitys, joka on aika vaikuttava. 


Komea pöllö

Uskomatonta miten villieläimiä voidaan kouluttaa näinkin, tosin osa linnuista on syntynyt puistossa, joten ovat siksi tottuneet ihmiseen. 


Uskomattoman hieno kotka


Oasis Parkkia voi suositella kaikille, siellä viihtyy myös aikuiset. Paikka on siisti ja eläimet hyvin hoidettuja. Matka puistoon ei maksa mitään, koska ilmainen bussi kiertää kaikki isommat hotellit ja ottaa halukkaat kyytiin.  Puistolippu on aika kallis 33 euroa aikuisilta ja 19,50 alle 11 vuotiailta, mutta mielestäni hyvinkin tuon arvoinen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti