lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kanarialla - maaliskuu 2015 hotelli Cordial Green Golf Maspalomas

No niin ja nyt sitten pukkaa matkakertomusta again.. perinteiseen tyyliin hotelliesittelyä ensin..

Matkajärjestelythän meni taas perinteiseen tyyliin niin, että viimeiseen hetkeen saakka kytättiin paikkoja ja hotelleja. Hiihtolomalla oli suoria lentoja Kuopiosta, mikä on oikeasti aika iso etu mukavuutta rakastaville. Ensi alkuun ei vaan meinannut löytyä mukavaa hotellia, mutta ihan ihme juttu - ilmeisesti Tjäreborg sai lisäpaikkoja tms. kun yllättäin paikkoja olikin tähän hotelliin, mitä oltiin jo aiemmin katseltu - ne oli ne viimeiset kolme paikkaa mitkä minä buukkasin. Ja ne todellakin oli viimeiset paikat, oltiin nimittäin ainoat Kuopion koneestä mitkä tähän hotelliin jäi..


Perille siis päästiin huolimatta siitä, että teloin pikkuvarpaani tavaroita pakatessa ja se on vieläkin (3 vkoa sitten tapahtunut) tosi kipeä. Tässä matkaamisen jälkeen eka aamu, kun katseltiin minne sitä oikein on tultu

Olin laittanut ennen matkaa sähköpostia hotellille toiveissa saada huone altaan läheltä ja sehän me saatiin. Altaalle oli noin viiden metrin matka. Hotellissa on muuten näitä uusia huoneita, mutta myös vanhenpia ja huonoja, mikä selvisi sitten myöhemmin torakkagaten yhteydessä. 
Ja kuinkahan monta smoothieta tuli juotua, aika monta sanoisin...Toinen altaista oli lämmitetty, arvatkaa kummassa uitiin ? Jopa minä, jota paleltaa aina ja jokapaikassa pystyi uimaan näissä altaissa. 
Iltaisin harrastettiin hassuja selfieitä(ilman tikkua) .. tosin iltaisin oli vaara olemassa muillekin otuksille..


Kuten torakkajahtia :(  Olin huomannut jo hotelliin tullessa keittiön kaapissa torakka aineen.. olisi pitänyt arvata. Huoneessa oli ihan sikaisoja torakoita, vaikka se uudemmalla puolella olikin. Tiedän toki, että niitä Kanarialla on, mutta eipä ole ollut aiemmin huoneessa. Harkittiin huoneen vaihtoa ja meille tarjottiinkin uutta huoneistoa, mutta se oli tosi huono, joten ei vaihdettu. Sijainti oli varjossa tien puolella ja vanhempia huoneistoja, joten ei järkeä vaihtaa. Pidettiin sitten valoja päällä öisin ja toivottiin ettei ne tule sänkyyn. Eikä ne kai sitten tulleetkaan, vaikka myrkyn kanssa muutamat teloitin. Muuten hotellin ulko-alueet ja puutarha olivat tosi ihanat. Afrikasta tosin tuuli se kuuma tuuli Calima, joka riepotteli yön aikaan meidän kukkaistutuksetkin ihan nurin. 

jatkova seuraa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti