sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Tanssii tähtien kanssa


Elokuussa pääsimme Saanko Luvan tanssitapahtumaan Kuopion musiikkikeskukselle. Sonja esiintymään ja me muu perhe katsomaan.  Ohjelmaan harjoiteltiin ihan oma koreografia, joka piti saada kasaan kohtuu nopeasti. Niinpä harjoituksia olikin viikon ajan oikeastaan joka ilta ja viikonloppuna vielä useammat. Varsinaisessa tilaisuudessa ei saanut kuvata, mutta kenraaleista otin videon, josta pääsee vähän näkemään millainen esitys oli. Ennen esitystä oli vielä tietysti paljon toimintaa lavan takana kulisseissa. Tytöillä hiusten laittoa ja valmentajan Nitta Kortelaisen viime hetket ohjeet


Viimein sitten päästiin lavalle, taisi olla jännitys melkoinen. Kyseessä on kuitenkin aikamoisen iso tila, pääsaliin sopii yli tuhat henkeä ja tänä nimenomaisena iltana se oli lähes täysi. 


Loppu hyvin, kaikki hyvin


Illan kaikki esiintyjät


Sokerina pohjalla oli pukuhuone tapaaminen ja yhteiskuva muiden illan nimekkäiden esiintyjien kanssa. Keskellä tangokuningatar Johanna Pakonen, edessä Jutta Helenius ja puolisonsa Sami Helenius. Heleniukset ovat SM tason kilpatanssijoita, mutta ehkä enemmän tunnettuja Tv sarjasta Tanssii Tähtien kanssa. 

Tätä hehkuteltiin vielä kauan aikaa ja nyt Sonja on oikein Jutta fani.  Esitystä oli tosi kiva seurata myöskin katsomosta.  No myönnän - jännitti minuakin, niinkuin aina kun Sonjalla on esiintyminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti