lauantai 22. maaliskuuta 2014

BeerSpa in Prague


Niinsanottu olutkylpy oli niin hauska juttu, että ansaitsee ihan enemmänkin kertomusta mitä tapahtui. BeerSpa sijaitsee hotellin vastaanoton alakerrassa ja sitä tarjoaa paikka nimeltään Bernard. 
Olin vähän ennakkoluuloinen kylvyn suhteen, kun olut sinällään ei ole vuosiin enää ollut suosikkini, mutta Jari sai sitten ympäripuhuttua minut


Olutkylvyn vastaanotto


Aijai kristallia


Juttuhan menee osimoilleen niin, että ensin peseydytään ja sillä aikaa vastaanoton täti tekee kylvyn valmiiksi. 


Kylpy ei ole siis täysin kylpyä oluessa, vaikka sitäkin ymmärtääkseni veteen laitettiin. Pääsääntöisesti kylpyvesi sisältää yrttejä esim.humalaa, jonka pitäisi sitten auttaa mm.akneen ja selluliittiin. Akne ikähän minulla lienee jo ohi, mutta pieni selluliitin poistoapu ei ole koskaan pahitteeksi


Ja sinne vaan poreiden sekaan, katso kylpy lähes livenä tästä :)


Vieressä sijaitsevista hanoista laskettiin sitten olutta, joka kuului hintaan :)


Jari kellottaa olutkylvyssä


Osa kaksihan meni sitten niin, että kun aikamme oltiin kylvetty, niin siirryttiin lepo-osastolle lämmitettyihin sänkyihin lepäämään.  Meidät käärittiin peittoihin ja saimme kaukosäätimet (+olutlasit lähistölle) käteemme, jotta voisimme säädellä sängyn lämpötilaa. 


Lepo-osasto oli sisustettu tosi kauniisti ja oli rauhoittava. Katossa oli ihana kristallilamppu ja liikkuvat ledivalot pyörivät kauniisti katossa.  Taustalla soi hiljainen musiikki. 

Rentoutumista vai mitä ?  

Ei ne puheet näistä päiväspa:sta kiireellisille ihmisille ole puppua ollenkaan, vaan tekee todella hyvää.  Vastaavaa (joskin olutkylpyä ei varmaan kotiseuduilta löydy) voisi harkita kotonakin.  Olo oli tosi mukava tämän jälkeen, joskin hieman hiprakkainen, mutta haitanneeko tuo lomalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti