lauantai 2. marraskuuta 2013

Hotellliesittely Aqua Fantasy Kusadasi Turkki


Aqua Fantasy oli siis meidän hotelli ja voin sanoa, että täältä ei puuttunut yhtään mitään. Hyvin olisi voinut vaikka koko viikon olla pelkästään hotellissa ja tekemistä riitti.

Jopa matkatavaroita ei tarvitse itse roudata huoneeseen, vaan piccolot vievät ne. Ilmeisesti kuuluu asiaan viiden tähden hotellissa, yleensä meidän omatoimimatkoilla meillä on ollut aika vaatimattomat hotellit, mutta nyt loman luonne olikin erilainen. 


Tämähän oli meidän ensimmäinen all inclusive loma, olen aina ollut hiukan niitä vastaan, mutta kun ei aikaisempaa kokemusta ollut niin pitihän sitäkin kokeilla.  Voisin suositella nimenomaan Turkkiin matkaaville lasten kanssa matkustaville, kaikki on tosi helppoa.  Aikaisemmasta Turkin matkasta noin 10 vuotta sitten oli huonompia kokemuksia, mutta nyt tämä reissu voitti sen matkan kyllä potenssiin sata. Meidän huone oli hotellin ymmärtääkseni uudemmalla puolella ja todella siisti. 


Uima-altaita löytyy vesipuisto (hotellin asiakkaille ilmainen) noin kolmisenkymmentä  ja useita ravintoloita ja allasbaareja .. (kaikki kuuluu siis hintaan)


Yllättäin neidit viettivät altaassa suurimman osan päivää


Unohtamatta ruokaa. Aivan ihana oli kun koko ajan sai ruokaa kun nälkä tuli  eikä tarvinnut tuijotella kelloon, milloin on ruoka-aika. Tässä Sonjan suosikki "lintubaari" , jossa neiti kävi aina päivällä vetämässä spagetit ja nugetit..


Neidit vohvelijonossa .. myönnän tuli niitä minunkin ihan muutama syötyä


Iltaravintolat olivat aivan hulppeita, jokaiselle löytyi jotakin - ja tulihan tuota syötyä ihan riittävästi


Maisteltiin kaikkea, tässä Sara maistelee jäädytettyä omenaa strösseleillä


Myös sisäuima-allas osastoja löytyi-  kaksikin uimalaa, tämä oli tyttöjen suosikki. Kun lapset läträsivät ulko-altaissa, tänne oli kiva tulla "lämmittelemään" 


Hotellin ranta oli aivan ihana, mamman lempipaikka riippisEka päivänä heittäydyin biitsille riippikseen ja tytöt lähtivät tutustumaan alueeseen, kuvailivat siinä samalla tuosta videosta saakin aika hyvän kuvan alueesta


Ranta oli todella hyvin hoidettu niinkuin koko alue, tässä me tutustutaan rantaan ja koko loma vielä edessä...


Likat innostuivat tekemään toisenkin videon . Hauskoja nuo tyttöjen seikkailut, lapset katsovat asioita eri silmin johon aikuinen ei ehkä kiinnitä huomiota ollenkaan. 


Alue on myös tosi turvallinen, joten lapset voivat olla ihan itsekseenkin. Tosin hotellialue on myös järjettömän suuri, meni ihan jonkun aikaa ennenkuin itsekin alkoi hahmottamaan mitä on missäkin


Ihan kiva oli vain lököillä, joskin aktiviteettejä löytyi ihan kiitettävästi, emme kaikkea ehtineet edes kokeilla


Neidot


Yöseuraakin meillä oli parvekkeella


Uskollinen Lizard, joka tuli joka yö ja päivisin hävisi


Joka ilta meillä oli tyttöjen kanssa teema "illan asu" ennenkuin lähdettiin syömään


Ruokailun jälkeen iltaohjelmassa oli kävelyä ja sitten monenmoisia esityksiä, joita käytiin katsomassa, niistä enemmän jatko-osioissaiyi geceler

4 kommenttia:

 1. Kiitos kuvamatkasta ja hauskoista videoista.. itse olemme toukokuun alussa menossasamaan hotelliin ja sillä tänne googlettamalla eksyin =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle kommentistasi pikkupikkuriikki :) Luulempa, että teille tulee kiva matka, nimittäin ko.hotellista ei puutu kyllä yhtään mitään ja jos olette toukokuussa menossa, se on varsin hyvä aika, ei vielä tungosta (luulisin) ja lämmintä riittää.

  VastaaPoista
 3. Mihin aikaan vuodesta olitte täällä? Olemme lähdössä lokakuun puolessa välissä ja odotan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme 2013 syyslomalla eli noin lokakuun puolessa välissä, kiva paikka - mukavaa matkaa teille

   Poista