maanantai 1. heinäkuuta 2013

Videobloggaaja Sonkku

Helsingin Sanomat kirjoitti joku aika sitten jutun videobloggauksesta, joka on nyt sitten sitä uusinta uutta. Artikkelissä Näin Soikusta tuli suomen suosituin videobloggaaja kerrotaan Sonja Hämäläisestä eli Soikusta, jonka videoita löytyy utubesta sitten pilvin pimein ja katsojia lienee satoja tuhansia. Sen verran juttu kiinnosti että  piti sitten kurkistaa itsekin, mitä se Soikku videoillaan jutustaa- ja totta puhuakseni en ihan ehkä ymmärrä suosiota mut mä oonkin oldie..


Mutta asiaan, meillähän on muuten ihan oma videobloggaaja Sonkku. Onkohan enne - molemmilla tytöillä sama nimi :)

Muutama viikko sitten tämä neiti keksi ruveta tekemään videoita. Työkaluna minun vanha pieni digikamera vuodelta miekka ja kirves. Muistia niin vähän kuin olla voi ja videokuva tosi rakeista. Siinä vaiheessa kun neiti pyysi minua siirtämään videoitaan tietokoneelle, tuli mieleeni tuo Hesarin juttu Soikusta. Juuri näin- tässähän meillä on "uusi soikku"

Videot ovat mielestäni tosi huvittavia ja laitoin niitä huvikseni utubeen ja pikkasin postasin Facebookissa.  No nythän selvisi, että Sonjalla on jo seuraajia. Toistaiseksi Sonkku käyttää äipän utubetiliä, mutta jos tämä innostus jatkuu niin pitänee avata hänelle oma tili, ja seuraavana pitäisikin sitten harkita kameran ostoa. Noh katsellaan rauhassa, mutta kyllä niitä tuotoksia alkaa olla jo aika lailla..


Joten lyhyt esittely: 
Sonja, Sonkku 9 vee. Harrastaa mm.kilpatanssia ja videobloggausta. Pitää yli kaiken pupuista. Lempiruoka kananuggetit, herkkuosiosta suklaa.  Sonkulla on kaksi siskoa ja yksi veli. Enemmän sitten Sonkusta näissä videoissa: Siinäpä sitten videoita.. ja kun jaksaisi ladata lisää.. . 
Ja Sonkun sanoin: " eipä sitten muuta tällä kerralla, MoikkaMoi !"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti