torstai 20. kesäkuuta 2013

Moottoripyörä on moottoripyörä, skootteri ei oo lälläripyörä

In Memoriam Virago 535 BITCH


Tässähän se minun edesmennyt Virago on (edessä), kaunein ja kovaäänisin pyörä ever.  Ja pidetty todella hyvässä kunnossa .. mutta ei ehkä enää.. uusi omistaja nimittäin  ei taida kunnioittaa häntä samalla tavalla kuin minä..


Tässä ollaan eka reissuilla Pieksämäellä Biker weekendissä toukokuussa 2006.  Ilmeet muikeat.  

Moottoripyörä innostushan mulla on ollut aina, nimittäin noin 4 vuotiaasta asti, kun istuin isän Javan tankilla. Sittemmin teini-ikäisenä isä lupasi minulle Honda monkeyn, olin onnessani - äiti kylläkin torppasi sen, ei tullut monkeytä ei. Kun sitten "aikuisiässä" päätin ostaa moottoripyörän, mietin miten asian kerron äidille - ettei se saa sydäriä. 

Tämä kuva liittyy asiaan, olin pitkään ja hartaasti etsinyt pyörää akselilla Kuopio - Helsinki. Sopoisa pyörä löytyi sitten Rautavaaralta ja samaisena iltana kun tuonne Biker Weekendiin ajoin kerroin sitten äidille, että mulla on moottoripyörä. Oli muuten aika kolea ja sateinen keli, siinäpä opittiin heti, että lämmintä päälle riittävästi ja kunnon ajohanskat kehiin. Ei nimittäin ole koskaan lämmin kahvi maistunut niin hyvälle kuin Pieksämäen R-kioskilla. Itseasiassa mun kädet oli niin jäässä etten saanut enää edes vilkkua päälle..


Kun sitten äidille vihdoin uskalsin kertoa samaisena iltana, sain kommentin "mulla on muuten uusi poikaystävä Sulo".  Just - se oli itekin ostanut skootterin ja ei siitä minulle uskaltanut kertoa. Sillä se ajaa edelleen. Meiän mummo yli 70 vee. Ps. Lordi voitti euroviisut sinä iltana.

Noh tänä keväänä sitten vihdoin pistin pyörän myyntiin ja siihen oli kaksi syytä.  Ensiksikin ei ole aikaa ajaa, lapset on minulla koko ajan. Oston aikaan olin avioliitossa. Toinen syy, näin aika rankan moottoripyöräkolarin, itse ajoin autolla perässä. Ihan " kiva" nähdä kun pyörä menee itsekseen muutama sata metriä ja kuski lentää kuin leppäkeihäs.  Eli tuli ns.ajopelko  ,, ja möin pyörän poisEipä se elämä tähän lopu. Onneksi on olemassa edelleen hyvät ystävät keitä tänä moottoripyöräily aikana sain. Kuvassa Maxin Wildstar hän vieraili luonani eilen ja kaikki kamut edelleen tervetulleita.. kunhan tuovat ruokaa mukanaan ;)

Lopuksi voisi laittaa tähän Jarin pyörän videon  sekin on myynnissä.  Ihan himmeet ostajat tuli viime vkl katsomaan pyörää, olisivat sen neljällä tonnilla ottaneet kyytiin, oli kärry mukana (tosin toi 1100 ei olis edes siihen sopinut)...

Sittemmin kommentit : "toi kääntösäde on niin iso tolla pyörällä, kyllä enduro kääntyy pienemmässä tilassa " HALOO.. custom vs enduro mitähän nää ostajat oli hakemassa, suosittelen rollaattoria...

" toi moottoripyöräily ei oo meiän juttu " ..hmmm ihmettelen, miksiköhän ne sen kärryn kanssa tuli ?

Niin tänään kuulumiset mun bitchin ostajalta: " se hyytyi ylämäkeen, annoin kyllä sille kyytiä . Eiks sillä voi ajaa 300 kilsaa, kun epäilin et bensa loppui.. just " varatankille meni.. ja oli ikävää ajaa 130 km/h..mitä mä olin puhunut ylipäätään customilla ajosta meni vissiin ohi korvien..

Enivei that's it I still love motorbikes .. ALWAYS !

Ja kaiken ihanimmat kamut olen saanut mp aikana lajitovereista, toivottavasti ne ei unohda mua.. I Just might do it again.. Hauskaa Juhannusta YCCF. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti