keskiviikko 1. toukokuuta 2013

KevätBriegut 2013 Joensuussa


KevätBriegut tanssittiin Joensuussa jo parisen viikkoa sitten, mutta empä ole ehtinyt /jaksanut kirjoittaa edes blogiini juttua. Tässä nyt pieni kooste tapahtumista. Fiilikset aamulla ihan ookoo, vaikkakin jouduttiin heräämään taas toooosi aikaisin


Tässäpä hiukan ChaChaaSitten mennään Jiveä joka taisikin onnistua parhaiten näissä kisoissa


Samba on yleensä ollut vahva Sonjalla ja Eliaksella, mutta nyt olivat kuin maansa myyneitä sen jälkeen. Ihan alussa he joutuivat keskeyttämään pari kertaa ja hermostuivat siitä sitten. 


Noh pienistä ei kannata välittää, odotellaan vaan kokonaispisteitäJa arpoja ostettiin (taas) ihan kunnolla, tosin ei hassumpia voittoja - saatiin kahvinkeitin


Line Up, jännittäääää


Ei hassummin, kolmansia ja sehän tarkoittaa sitä, että nyt tuli Sonjan ja Eliaksen ensimmäinen yhteinen palkinto


Ja kohteliaisuussäännötkin muistettiin, eli kätellään huonoimmille sijoille sijoittuneet


Ja siinäpä koko joukko. Tässä vielä tulokset, ei ainakaan tuomarit tulleet kotiinpäin yhtään, oma valmentaja Nitta Kortelainen, joka oli tuomarina, taisi antaa huonoimmat pisteet..


Palkinnot olivatkin varsin hienot tällä kertaa, eli ihan kunnon pokaalit


Hyvä Me!


Sitten meni vähän hassutteluksi. 

Olen kyllä iloinen siitä, että lapset sai ekan sijoituksensa nyt. Se antaa kummasti potkua eteenpäin, tämä oli varsinkin Eliakselle suuri juttu, hän ei ole vielä aiemmin päässyt koskaan palkintosijoille. Sonja laski mitaleitaan ja pokaaleitaan kotona ja oliko niitä nyt jo 12-13 :)

Tanssien jälkeen ajeltiin kotiin ja oltiin koko porukka aikamoisen väsyneitä, mutta eipä haittaa kisaviikonloput  on sellaisia. 

Tämän kevään kisat on olleetkin aika vähissä, mietimme pitkään Kotkaan ikäreihin osallistumista, mutta taitaa nyt jäädä meiltä tänä vuonna väliin. Seuraava kisa onkin piakkoin eli Kuopiossa J & V:n järjestämä seurakilpailu helatorstaina. Siellä nähdään !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti