maanantai 1. huhtikuuta 2013

Torstai loma lopuillaan


Torstain suunnitelmat muuttuivat taas lennossa kun totesimme, että on aivan liian hieno ilma istua bussissa. Joten päätimme löysäillä viimeisen päivän ja vaan uida, kävellä merenrannassa ja nauttia viimeisestä lomapäivästä. 

Pitkät tovit rannalla


Onko tää lentohiekkaa ?
Mikäs tässä, kiva touhuta kun aurinko paistaa ja on lämmintä


Sara kuvaajana, Sonja ja mamma malleina


Jaahas missäs sitä nyt ollaan ?


Tästä oli puhuttu pitkään ja pitihän se toteuttaa sitten viimeisenä iltana, 

Jaahas, kalakylpyjen jälkeen pakkailemaan viimeiset tavarat ja nukkumaan. Aamulla rankka herätys klo 5 aikaan ja lentokentälle lähtö vailla 6.  Sehän tarkoittaa sitä, että loma alkaa olla ohi tällä haavaa, voi voi.

Aivan ihana reissu kuitenkin oli ja jos yhtään vaan on mahdollista tälle saarelle palataan vielä. Lanzarote on kanarian saarista erilaisin ja mielestäni ehdottomasti paras. Saarella on paljon katseltavaa ja meilläkin jäi näkemättä monta hienoa paikkaa juuri siksi ettei haluttu tehdä lomalle liian täyttä päiväohjelmaa. Lomaan täytyy kuulua myös lepoa ja ihan vaan olemista.  

Joten tämä matkapäiväkirja sulkee kantensa nyt ja avaa uudemman kerran sitten uudestaan, jos ja kun on pennejä säästössä ja pääsee taas reissuun. 

Hola y nos vemos de nuevo

2 kommenttia:

  1. Oi voi... aurinko, lämpö, loma... missä ne on? Kauhee matkakuume iski kun tuossa kerran lentokentälle eksyin ja ei nää toisten ihanat kuvat sitä helpota yhtään! :)

    VastaaPoista
  2. :) Rinttu sun seuraava lomasi on huikeasti lähempänä kuin minulla :)

    VastaaPoista