lauantai 16. maaliskuuta 2013

Talviloma Lanzarotella lähtöpäivä 1.3.2013


Vihdoin, lähdössä ollaan...Kuopion lentokentälläJouduimme odottelemaan ihan jonkun aikaa Helsingissä, koska en uskaltanut varata liittymälentoja kovin nopealla vaihtoajalla. Ja hyvä olikin, ennen matkaa aikataulu vaihtui koko ajan. Ensimmäinen lentoyhtiö Oberfest, jolla meidän piti lentää meni konkurssiin. Edeltävän viikon matkalaiset olivat myöhästyneet jopa 9 tuntia. 

Päivän piristys oli ystäväni Riinan tapaaminen lentokentällä. Olemme ystävystyneet netin kautta ja nyt oli vihdoin mahdollisuus tavata face to face. Riina osoittautui livenä ihan yhtä mukavaksi, kun olin ajatellutkin.  Siinä kahvitellessa ja jutellessa aika hurahti nopsaan ja oli aika siirtyä kansainväliselle puolelle. Pientä shoppailuakin tietty harrastettiinVihdoin koneessa, vaikkakin lähtö myöhästyi noin tunnin ja lennon operoi Air Europe. Tytöillä mukana kaikki mahdolliset viihdytysvälineet ja lento menikin yllättävän nopeasti. 

Sara olisi halunnut ruokaillessa aikuisten ruuan, maksoihan hän täyden hinnankin matkastaan. Hieman ihmettelin suomalaisen lentoemon kommenttia kun hän tokaisi, että voithan sinä vaihtaa omasi hänen kanssaan ?? Asenne kohdillaan, eikö ? Palatessa oli täysin espanjalainen ja ruotsalainen matkustamohenkilöstö ja täytyy sanoa ihan rehellisesti, että palvelu oli parempaa.Perille on päästy :) Illalla kone laskeutui aika myöhään, vastassa oli mukavan lämmin pimeä yö. Ja kadulla ensimmäinen ISO torakka... yritimme etsiä vettä jostain, mutta kun hotellin kauppa oli jo kiinni, päätimme jättää hampaat suosiolla pesemättä. Tai ei sittenkään, jääkaapista löytyi yksi vesipullo, jes hyvä hotelli Lanza Playa - hampaanpesutkin onnistui. 

Sitten vain nukkumaan ja odottamaan tulevia seikkailuja

2 kommenttia:

 1. Tässähän ihan punastuu... :) mut mukava oli tavata!
  Säilyikö bling bling -korut ehjänä edes koneeseen asti? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) blingit on ehjänä edelleen, tottahan kun ne niin ammattimaisesti korjattiin :)

   Poista