sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Savo ChaCha 2013

Lauantaina tanssattiin Savo ChaCha kilpailut Kuopiossa. Juhlinta alkoi jo perjantaina, kun Marika tyttöjen kaveri tuli yökylään ja lähti mukaan kannattajajoukkoihin.Jännityksen paikka oli suuri, koska kisa oli ensimmäinen kisa uuden parin Eliaksen kanssa.   


Tavoitteena oli vain päästä finaaliin, koska kilpailussa oli niin paljon osanottajia, että pidettiin karsinta.  Tässä lähdetään kokeilemaan. Sonjalla sinänsä huono tilanne, että oli sairaana alkuviikon ja ei edes päässyt viimeisiin tärkeisiin harkkoihin. Eikä tyttö ollut ihan kunnossa vieläkään, yski senverran että aina ennen tanssia tungin sille kurkkulääkettä. 


Hyvältähän tuo näyttää ja ainakin pituus on kohdallaan


jänskättää


Lämmittelyä


Neuvottelun paikka, miten se tehtiinkään ?


Tärkeää asiaa, uskotko ?


Hyvä asento, taustalla muuten Sonjan entinen tanssipari Lassi uuden parinsa Sagan kanssa. Pituusero näkyy nyt kyllä aika hyvin ja mitä luultavammin Lassi ei edes kovin pitkäksi kasva, joten nyt kyllä olen tyytyväinen parinvaihdosta. Vaikkakin syksyllä kovasti harmitti tapa miten asia hoidettiin. 


Finaaliin kuitenkin päästiin, vaikka lattareiden jälkeen Sonjalta tuskin lähti ääntä. Kähisi vain, että kurkkuun koskee ja ymmärrän kyllä, varmaan ainakin Jive viimeistään vie mehut


Elias ja Sonja, pari numero 15 tässä kisassa. 

Youtubessa video Lattarisemifinaaleista, paljon väkeä lattialla ja väistämättä pieniä törmäilyjä. 


Sijoitus oli kuudes ja suuri pettymys Sonjalle, siitä puhuttiin illalla monen monta kertaa. Yritin sanoa, että jätitte viisi paria taaksenne ja kisa oli ensimmäinen, joten suoritus oli todella hyvä. Mutta millä saat 9-vuotiaan uskomaan, kun oli jo tottunut saamaan palkintoja. Uuden parin kanssa aloittaminen tavallaan tarkoittaa ihan uutta alkua, varsinkaan kun harjoitteluakaan ei ole kovin kauan takana. 

Kisan voitti oman seuran pari Kristiina ja Roni, mikä oli todella mukavaa. Lassi tuli toiseksi ja pettymys kyllä näkyi kasvoista.

Kisapaikalla oli taas erittäin epäurheilijamaista käytöstä tosin vanhempien suusta. Nimiä mainitsematta eräs henkilö, jolla mahtaa olla jotain kaunaa tuli ns. "keskustelemaan " kanssani.  En ottanut mitään kantaa älyttömiin puheisiin ja hyvä olikin, koska minulla sattui juuri olemaan videokamera päällä, kun kuvasin lapsia.  Jutut jäi kuitenkin nauhalle ja aion ne siellä myös säilyttää. Suuresti voi vaan ihmetellä mitä ihmiset voi päästää suustaan, ei sitten minkään valtakunnan käytöstapoja. 

Kun päästiin kotiin Sonja oli ihan puhki ja otti parin tunnin päikkärit. Likat oli kuitenkin suunnitelleet taas yökylää ja eikös vain nyt lähdettiin Marikalle yökylään.  Ja kun tilaisuus tuli niin lähdettin mekin sitten illalla vielä tanssimaan. Ei kyllä jaksettu olla pitkään ja väsytti tosi paljon, kun tultiin kotiin.  Kisapäivät on rankkoja.

Kuulumisiin - ensi viikolla Saran synttäreitä - yökyliä-pyjamabileitä jne 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti