sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sara 11 v "puoliulkoistetut " synttärit


Helmikuuta mennään jo pitkällä ja lauantaipäivän ohjelmassa Saran 11 vee synttärit. Pakkasimme kimpsut ja kampsut ja suuntana tuttu Fontanella, jonne oli tehty treffit synttärivieraiden kanssa. Matkalla lenkki filmtownin kautta, vuokrattiin iltaleffa ja kilo mässyjä tykötarpeiksi. 


Yllättäin en taas viitsinyt kylpylään kameraa ottaa, mutta tässä vaiheessa ollaan jo kotona lahjoja aukaisemassa. Kylpylän jälkeen menimme koko porukka Heselle ja kaikille hampurilaisateriat. 


Perjantai iltana Sara leipaisi itselleen juustokakun ja Sonja teki banaanikakun.  Tytöt touhusi melko itsenäisesti ainoastaan vierestä seurasin, että suurinpiirtein mitat meni oikein.  On minulla jo isot lapset, synttärikakkukaan ei ole perinteinen kermasellainen vaan juustokakku oli toivomus.


Lahjatkin on muuttaneet muotoaan, taisi olla toivottuja lahjoja mm. Seppälän lahjakortti, jolla pääsee vähän shoppailemaan. 


Herkkupöydässä ei siis niin kamalasti tavaraa, koska oltiin jo Hesellä mussutettu


Malja päivänsankarille, Mette, Sonja, Sara ja Nette
huom. katsokaa vaatetus - yöpaidat


Jaahas, tulihan vielä lisää herkkuja


Pyjamabileet alkamassa. Siskonpeti olohuoneessaJoko nukutaan ? Ei koska meillähän oli leffailta, eli vielä leffa- kissat ja koirat & katti katalan kosto. Loppujen lopuksi Sonja kömpi yöllä minun  viereen, koska ei kuulemma saanut kikatukselta nukutuksi.  Ja totta sipinää ja supinaa kuului vielä puolilta öin...  Ja nukkuiko nämä aamulla pitkään ?No ei - kahdeksalta oli ekat hereillä

Kivat puoliulkoistetut synttärit, mutta minulla taas siivous edessä. Ette oikeasti voi uskoa, kuinka paljon sotkua saa muutama likka aikaiseksi *huh*, no ehkä se tästä - sunnuntai ja vapaapäivä. 

Paljon Onnea vielä Sara 11 vuotta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti