torstai 21. helmikuuta 2013

Lomaa odottaessa


Jotkut odottaa lomaa tosin paljon, tänään kun tulin töistä niin seinälle oli tullut aamukalenteri. On muuten hienosti tehty, tuosta kännykällä otetusta kuvasta ei kaikki yksityiskohdat näykään. 

Muuten sitten ei välttämättä näytäkään niin hyvältä - meinaan loman suhteen. Pieniä vastoinkäymisiä on ollut.. Ensiksikin Jari ei saanut lomaa järjestymään ja minä olin luvannut likoille tuon loman, joten menemme kolmestaan. Toiseksi Iberworld lentoyhtiö, jolla meidän piti lentää teki konkan. Viime vkl Lanzaroten lento oli myöhästynyt sen takia 9 tuntia... Nyt lentoaikataulut on muuttuneet jo kahdesti..*huoh* ja liittymälennot Kuopiostahan minä olin varannut jo silloin kun muunkin matkan.

Tänään tuli sitten ilmoitus, että menomatkan lentää Air Europe, never heard before joten vähän googlasin. Ei olisi pitänyt, koska eka uutinen oli se kun ko.yhtiö vetänyt muutama vuosi sitten pitkäksi JUURI Lanzaroten kentällä, hyvä etteivät olleet mereen menneet..noh ehkä niillä nyt on kokemusta että Lanzaroten kenttä voi olla liukas.. Niin ja paluumatkasta ei ole mitään havaintoa, millä tullaan ja milloin tullaan, Iberworldin lento näkyy edelleen. 

Sitten olen katsellut pidemmän ajan sääennusteita ja hiukan heikolta näyttää. Tosin kaikkihan tietää että pitkän ajan ennusteisiin ei voi luottaa ja eikähän me tytöt sokerista olla.  Itseasiassa aika monella matkalla on satanut enemmän tai vähemmän eikä tuo nyt niin kauheaa ole ollut. MUTTA kun me mennään hakemaan aurinkoa ja valittiin Kanaria juuri "takuuvarman auringon " takia.

Näitä kun pähkäilen, olen yrittänyt saada selville onko tuo Lanzaroten Live webcam feikki, nimittäin huomasin kun kahtena päivänä yhtä kameraa seurasin, että sama tyyppi käveli lapsi olkapäillään kameran ohi :) hehheh.. olisihan ollut ihme jos peräkkäisinä päivinä olisi samat rundit tehnyt ...Nyt siinä kaksi kaveria on istunut pari tuntia oluella, mutta aidolta vaikuttaa tämä kamera, kun ilta näyttäisi alkavan pimenemään...

kuten myös siilinjärvi Buenas Noches

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti